torsdag 18 september 2014

FUCK YEAH! INVIGNING

Vi drog på en fett najsig invigning för Beyond Retros ny öppnade affär ovanför Weekday här i Göteböööörg stad. Det fanns gratis ölbärs, snygga människor, godis och till och med nyspunnen sockervadd. Helt jävla perfekt.
Sparkling Unicorn och Black Diamond med gratis ölbärs och Beyond Retros sign. 
Provade lite kläder och såg fabulösa ut som vanligt! "Isbjörnspäls" på ena bilden och sailor hatt och en spexig väst på den andra.
Här har vi Black Diamond i en "björnponcho" på den första och den andra en förvånad min plus en lila hatt.
Dessa skorna som finns på Beyond Retro är så fett jävla fucking snygga. Fotsvetten kommer skvalpa omkring där nere när det blir riktigt varmt.

Vi drog från Beyond Retro relativt i tid och när vi kom hem insåg vi att det var fullsatt på torget framför en gigantiskt filmduk som visade filmen hundraåringen. Vi kollade litegrann men insåg snabbt att vi var sjukligt trötta i både huvudet och kroppen så drog hem och tankade ner filmen istället. Varför sitta ute på ett kallt torg och kolla film när man kan gosa ner sig i soffan med te och varma kläder.
Mörkt jävla torg här i Göteborg, men ett väldigt trevligt event änna. Well... Sorry torget. En annan dag kanske.

Idag firar dessutom VH1 cheeseburgare-dagen. Black Diamond älskar cheeseburgare, Sparkling Unicorn är vegetarian så hon äter oftast upp Black diamonds bröd till burgaren. Är fett panka idag så cheesburgarna får la vänta tills imorgon. Då jävlar ska vi köpa typ 30 stycken!!! Fucking hell vad gött.


Xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar